Radioproblem

- in Morrhoppan
@Lundagård

Håkan Hellström var nyligen på besök i stan. Hur (och varför) han lyckades lockas med på sexa på Malmö nation är oklart. Mer klart är att Håkans basist nere i källaren ska ha spelat den enda låt han uppgav sig kunna: lambada.

Samhällsvetarkåren satsade på storstädning för att bli av med gammalt skräp som samlar damm. Men det visade sig nog ta emot lite grann när det var upp till bevis. En bilbana kan ju alltid vara till nytta någon gång, eller hur? Morrhoppan ställer sig däremot mer tveksam till beslutet att spara overhead-projektorn. Men det är klart, om det är några som kan tänkas ha svårt att slänga en tjänstemannarespirator så är det ju samhällsvetarna.

Det har varit mycket tal om gud den senaste tiden. Vår nye rektor lovar också att tillbringa mycket tid där uppe för som han själv säger ”det är där pengarna finns”. Kanske kan vi redan skönja resultatet, 250 miljoner får Lund från utbildningsdepartementet däruppe i Stockholm. På något sätt känns det logiskt, Peter Honeth är ju trots allt det närmsta gud vi kommer i Lund.

Radio AF sprang på problem när man skulle intervjua Smålands nationsombud. Nationen har nyligen tagit beslut om att endast svara skriftligt på frågor från media – även radio. När en av studentradions profiler inte fick gehör i sina försök att förklara det orimliga i det hela, valde han helt sonika att gå i exil. Han återfinns nu på annan ort och ska enligt uppgift ”aldrig mer göra radio gratis”.

Morrhoppan