Brinnande buss och extra takter

- in Morrhoppan
@Morrhoppan

Morrhoppan lät sig luras till ett ting häromsistens, väl där hände (ingen)ting av intresse. Jo, förresten! Morrhåren reste sig av förundran när högsta hönsen bland kårfifflarna för första gången någonsin i kårfifflarnas kårfiffliga historia fick en på pricken prickfri ekonomisk revision. Applåder följde.

Apropå samma kårfifflare. Att skapa sin en egen fan-sida om, ta en egen bild och skriva en egen presentation kanske är det nya dörrknackning. Men med elva fans kan det bli tufft att ta plats, även i kommunen.

Senaste nytt är att universitetet har tonsatts. Det är rätta takter, till och med extra takter! Samtidigt fräser Morrhoppan åt att blivit utestängd från en mindre hjärtlig nationsklubb.

Morrhoppan kan med glädje konstatera att det trots allt ser ut att bli en karneval, även den här gången. Det hängde dock på ett morrhår häromveckan. Efter att ha flytt från en brinnande buss ställde man till med en riktig scen tillsammans med samlade karnevalisteliten från tidigare år. Morrhoppan undrar dock vilken grund karnevalen egentligen vilar på, när scenen inte ens håller. Frågan är också hur många av deras nio liv som är kvar när Karnevalen väl går av stapeln?

Även Morrhoppor kan fela. Naturligtvis var det inte Fanborgen som saknade känsla för takt eller armar starka nog för att hålla fanan i topp.

Till sist: Vad är väl en bal på Kristanscha? Morrhoppan har hört att den kan vara alldeles, alldeles underbar. Kanske för underbar.

Morrhoppan