Ultimata studentkartan

- in Novisch, Studentliv
@Lundagård

BMC? Sol? M-huset? Blekingska? Parantesen? Lund kryllar av platser och byggnader. De gamla husen och de snirkliga gatorna kan te sig som en djungel. Nu kommer den enda macheten du behöver: Lundagårds studentkarta.

Var ligger AF-borgen? Vad är Vildanden för något? Hur tar man sig enklast till Gerdahallen? Nu presenterar Lundagård svaret på de frågorna, och massor fler.

Vi ger dig den ultimata studentkartan, som vi har fyllt till bristningsgränsen med matnyttig information. Nu kan du få reda på var alla studentnationer ligger, var kårerna har sina expeditioner och var du kan sitta och plugga, bland annat.

Allt presenteras på en levande plattform som gör att du kan inta falkens överblickande perspektiv eller sätta näsan mot asfalten och utforska Lunds gator centimeter för centimeter. Studentkartan är, kort sagt, den ultimata guiden till Lund för såväl novischer som gamla studenträvar.

Större version av Studentkartan

Research: Maria Berg

About the author

Lundagård är Sveriges äldsta studenttidning, grundad 1920.

Related Posts