Nattläs

- in Novischbloggen

Jag har varit lite slö med att beställa hem böcker, och det får jag betala för nu. 100 sidor i boken ”Lärande” ska avklaras innan kl 9.00 i morgon (observera 9.00, inte 9 så alltså inte kvart över) då jag måste lämna över boken till snälla Anna i min klass som räddat mig genom att låna ut sitt ex.

Jag kommer att få sitta halva natten, och jag som har sovit alldeles för lite den här helgen, blä. Måste bara berätta att det finns en grupp på facebook som heter ”Vi som HATAR Knud Illeris bok ”Lärande””. Det ser inte ljust ut om man säger så.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

You may also like

Lata dig, en revolution i det lilla

Stanna upp. Unna dig att njuta av eftermiddagssolen