Dina nationstillhåll i sommar

- in Nöje

Vill du slå klackarna i taket, köra tequilarace med kompisarna eller spana in andra snygga studenter? Då är det Lunds, Krischan och Hallands nation som gäller i sommar.

Veckan i nationslund blir något kortare än vanligt under sommarmånaderna. Men från LillLördag till helgen slår de upp portarna för besökarna.

Onsdagar:

Krischan kör sommarpub från kl 17 fram till augusti. Nationen serverar bland annat sina klassiska hamburgare och grillad mat som kycklingspett och halloumi. Perfekt efter en hård arbetsdag.

Torsdagar:

Lunds nation levererar dansvänliga hits på klubbgolvet varje torsdag och lördag fram till augusti. Öppet från kl 19 då du kan sitta med kompisar och njuta av utsikten med en öl och pubmat. Gästleg till dina vänner grejar du på expen som har öppet en timme innan puben

Fredagar

Hallands nation gungar igång med sin Slappe-kväll från 19 med pub. Från tio blir det klubb för den som vill mjuka upp lederna. Vill du ha en sommarflirt är det här stället för dig.

Lördagar

Sommarpenthouse på Lunds nation från klockan 22. Det finns möjlighet att skaffa sig ett Sommarkort för att sänka inträdeskostnaderna under sommarmånaderna.