Sent igen

- in Novischbloggen

Hemma efter kl 23 idag igen. Ingen rast ingen ro. Ikväll har vi spenderat hela kvällen på att förbereda inför regattan på söndag. Det är säkert tjugo grejer som måste fixas, och ju mer man jobbar desto mer saker att fixa kommer man på. Som tur är har vi flera faddrar som är till stor hjälp och som lägger ner mycket tid på oss. Imorgon ska vi ordna det sista på vår båt inför inspektionen då alla domare kommer för att titta och betygsätta. Detta är även ett bra tillfälle att fjäska med ex mat o dryck. Skolan idag har bestått av enbart matte, totalt sex timmar. Vissa dagar blir så eftersom man ofta bara läser två kurser parallellt. Det är en ganska stor skillnad mot gymnasiet; att istället för att läsa kanske 7 st ämnen samtidigt läsa två ämnen mer koncentrerat. Jag tycker i och för sig att fungerar bra. dags att sova.