Fast i KC

- in Novischbloggen

Fy fan. Klockan närmare sig nu fem och kemi-centrums halvtråkiga korridorer börjar tömmas på folk. Jag och min projektgrupp sitter kvar och har troligtvis två timmar kvar innan vi får gå hem. Vi har en stor projektinlämning på ca 30 sidor som ska lämnas in imorgon. Vi har i stort sett tentan av en av två kurser denna vecka vilket betyder att jag kan fokusera till 100% på matten fram till tentan. Efter detta väntar utgång på kålles där det troligtvis kommer vara packad med folk då alla ekonomer tentat denna vecka. Imorgon bär det av tidigt till Stockholm för att hälsa på vänner. Jag hoppas bara att jag inte blir allt för försenad. Det tar ju fem timmar utan försening, så jag får väl räkna med sju, om jag har tur. Annars tycker jag det snöiga vädret är härligt, speciellt om man tänker på att det annars skulle regna. Nu är det dags att köra järnet sista timmarna tills hjärnan inte klarar mer.