Vi sex: Vad ska du göra i helgen?

- in Studentliv

Studiemedlet har  trillat in, Halloween har kommit och gått och vi har överlevt stormen Simone. Så här firar lundastudenterna helgen.

 

Edit20131031--Gintoros-Malmiga---(SamuelSkoog)Gintoros Malmiga, 26 år, läser Animal Ecology.

– Yeah, I already have plans actually. A friends’ birthday party on saturday evening, in Lund. She’s turning 23, so that will be a lot of fun. Sunday just sleeping, maybe recovering from Saturday!

 

 

 

Edit20131031--Emelie-Holst-(vänster),-Dominika-Kaminska---(SamuelSkoog)

Dominika Kaminska (till höger), 18 år, läser kriminologi.

Emelie Holst, 21 år, läser också kriminologi.

– Jag ska kanske till Köpenhamn tänkte jag. Planen är väl att shoppa mest, men man kanske hittar på något mer också, säger Dominika Kaminska.

– Jag ska på korridorsfest på Vildanden på fredag. Vi är 15 stycken som ska styra upp en fest där, och ha Tour de Chambre. På lördag ska jag antingen till Malmö på födelsedagsfest, eller på unicorn-fest, säger Emelie Holst.

Vad innebär unicorn-fest?

– Ja, unicorn-tema tror jag… Jag vet inte! Jag tror att det är Östgöta nation som fixar den. Men jag vet i princip inget om den, det ska bli kul!

 

Edit20131031--Theresa-Fuchs-2---(SamuelSkoog)

Theresa Fuchs, 20 år, läser japanska.

– På fredag ska jag sjunga med min kör, Gudrunkören. Vi har konsert på en sittning på Wermlands sittning som de har på fredag. Sen ska jag på en sittning som heter Scary Saturday, med Humanistiska- och teologiska studentkåren. Söndag har jag ingenting planerat än.

Återhämta dig efter de tidigare två aktiviteterna kanske?

– Säkerligen!

 

Edit20131031--Cornelia-Forsberg---(SamuelSkoog)

Cornelia Forsberg, 18 år, läser japanska.

– Imorgon blir det någon halloweenfest borta på Sparta tror jag, och lördag har jag ingenting speciellt planerat. Men på söndag ska jag i alla fall hänga med lite vänner, kanske se på lite film och så.

Vad ska du klä ut dig till på halloweenfesten?

– Åh gud, jag vet inte. Har inga planer och inga pengar heller, så det blir väl kanske att måla sig i ansiktet på något spejsat sätt!

 

Edit20131031--Emanuel-Alfranseder---(SamuelSkoog)

Emanuel Alfranseder, 30 år, läser nationalekonomi.

– Jag har inte riktigt bestämt mig än. Jag ska kanske till Malmö på lördag på lite halloweenfest. Tyvärr så har jag inga planer på fredag eller söndag än, men det kommer nog.