Yeaah buddy!

- in Novischbloggen

För ett tag sedan, någon vecka sådär, skrev jag och berättade här på bloggen hur min upplevelse av förra tentan var och hur säker jag var på att jag skulle få göra omtenta. Ja, ni kommer ihåg det?

Jag hade fel. Jag flunkade inte och behöver inte göra omtenta. Jag klara’t!

Jag är fortfarande lite häpen över hur fasiken jag ”pulled that one off”, inte desto mindre gjorde jag det, och jag är otroligt glad för det. Dock har jag lärt mig min läxa och tänker inte sätta mig själv i den sitsen fler gånger.

Vem försöker jag lura? Klart jag kommer! Jag lär mig nämligen aldrig. Inte förrän jag har upprepat samma misstag sisådär 10 ggr. Men det låtsas vi inte om just nu.

Just nu njuter vi bara av att jag klarade min tenta och bara har en delkurs på 7,5 poäng kvar – sedan har jag läst min första 30 poängskurs vid universitetet (och inte gett upp eller avskräckts!). Jag kom förresten in på mitt första val inför nästa termin, med andra ord fortsätter jag med sociologin ett tag till (ser ni, jag lär mig ALDRIG!).

T.

ps.  Bilden är på min senaste tenta. Ja, jag gjorde en smiley! Jag gör ibland underliga saker av ren desperation. Men vem vet, det var kanske den som räddade mig? 🙂 Underskatta aldrig ett leende, vilken form det än tar sig i.